Best in Business Award 2018

Be the best! En win de Guardian Group Fatum Best in Business Award 2018!

Door de ontwikkelingen op Aruba zijn bedrijven genoodzaakt om constant te veranderen. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. De Guardian Group Fatum Best in Business Award erkent bedrijven die in kunnen spelen op deze uitdagingen door de volgende pilaren centraal te stellen: de passie voor excellentie, de drive om te innoveren en het harde werk dat gepaard gaat met elke succesvolle onderneming.
 

Dit jaar zal op Aruba voor de 2de keer de Guardian Group Fatum Best in Business award worden uitgereikt! Iedere ondernemer die vindt dat hij of zij op een positieve manier een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van Aruba wordt uitgenodigd om mee te doen met de Guardian Group Fatum Best in Business Award. De beste onderneming van Aruba wint een aantrekkelijk prijzenpakket met 10.000 gulden cash en nog veel meer, maar nog belangrijker: erkenning door zijn klanten en een lading ‘free publicity’. Inschrijven is gratis en kost u maar 5 minuten!

Klik hier en vul het online formulier in.
 


Als ondernemer ben je de spil van de economie. Jij helpt Aruba ontwikkelen, zorgt voor werkgelegenheid en je bouwt mee aan de toekomst van het eiland.

Een geldbedrag van AWG 10.000 cash en nog veel meer.

Inschrijven kan hier tot en met zondag,  6 mei 2018. De vragenlijst bestaat uit 15 vragen en is opgesteld in het Engels. Bedrijven die meedoen worden door D&I Business Support Services getoetst aan de hand van Business Excellence Approach. Er is gekozen voor het managementmodel van de European Foundation for Quality Management (EFQM). Met deze methode wordt het beoordelingsproces inzichtelijk.

Klik hier en vul het online formulier in.

De 5 bedrijven die zich in de hoogste groeifase bevinden gaan door naar de volgende ronde.  Deze finalisten worden onder andere door een bedrijfsbezoek, een radio-interview en een bedrijfspresentatie verder beoordeeld en strijden voor de 1ste plaats. Uiteindelijk zal een vakkundige jury de winnaars bepalen.

De winnaar van de Guardian Group Fatum Best in Business Award wordt bekend gemaakt op donderdag 28 juni 2018 tijdens een cocktail party.

Best in Business Quick Scan

In een turbulente wereld met snelle veranderingen, uitdagende mogelijkheden maar ook onverwachte bedreigingen heeft de ondernemer behoefte aan enig houvast. Met de Best in Business Quick Scan bent u in staat om uw uitgangspositie in kaart te brengen. Het zegt iets over de groeifase waarin uw bedrijf zich bevindt. Op Aruba opereren bedrijven die continu streven om tot de besten te behoren. Op hun werkterrein of in hun marktsegment kan zo'n positiebepaling heel erg waardevol zijn, het geeft immers aan in welke richting de ondernemer zich kan ontwikkelen.

Alle bedrijven ontvangen uit handen van D&I Business Support Services een analyse van hun eigen onderneming en kans op de hoofdprijs.

De inschrijfformulieren worden aan de hand van objectieve criteria van het Business Excellence Model beoordeeld en vastgelegd in een Best in Business Quick Scan. Hierbij wordt gekeken naar aandacht voor de klant, aandeelhouderswaarde en procesmanagement, aandacht voor resultaat, leiderschap en continuïteit in doelstellingen, management op basis van goede, actuele en betrouwbare informatie, ontwikkeling van de competenties van medewerkers, innovatie, structurele samenwerking en corporate social responsibility. Klik hier voor meer informatie over het Business Excellence Model.

Jaar CEO Bedrijf
Winnaar 2017 Diederik Kemmerling  The Lab
Winnaar 2018