Guardian Group Fatum Best in Business Award Aruba 2017

Be the best! En win de 1ste Guardian Group Fatum Best in Business Award Aruba 2017!

Door de ontwikkelingen op Aruba zijn bedrijven genoodzaakt om constant te veranderen. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. De Guardian Group Fatum Best in Business Award erkent bedrijven die in kunnen spelen op deze uitdagingen door de volgende pilaren centraal te stellen: de passie voor excellentie, de drive om te innoveren en het harde werk dat gepaard gaat met elke succesvolle onderneming.

Dit jaar zal voor de 1ste keer de Guardian Group Fatum Best in Business award worden uitgereikt op Aruba! Iedere ondernemer die vindt dat hij of zij op een positieve wijze een steentje bedraagt aan de ontwikkeling van Aruba wordt uitgenodigd om mee te doen met de Guardian Group Fatum Best in Business Award. De beste onderneming van Aruba wint een aantrekkelijk prijzenpakket met Afl. 10.000 cash en nog veel meer, maar nog belangrijker: erkenning door uw klanten en een lading ‘free publicity’. Inschrijven? Dat kost u maar 5 minuten!

Klik hier en vul het online formulier in.


Als ondernemer ben je de spil van de economie. Jij helpt Aruba ontwikkelen op economisch gebied, zorgt voor werkgelegenheid en je bouwt mee aan de toekomst van het eiland.

Een geldbedrag van Afl. 10.000,00 cash en nog veel meer.

Inschrijven kan hier tot en met  donderdag 4 mei 2017. De vragenlijst bestaat uit 15 vragen en is opgesteld in het Engels. Bedrijven die meedoen worden door D&I Business Support Services getoetst aan de hand van Business Excellence benaderingen, er is gekozen voor het managementmodel van de European Foundation for Quality Management (EFQM). Op deze manier wordt het beoordelingsproces inzichtelijk.

De 5 bedrijven die zich in de hoogste groeifase bevinden gaan door naar de volgende ronde. Deze finalisten worden onder andere door een bedrijfsbezoek, een radio interview, een bedrijfspresentatie, en beoordeling door een vakkundige jury beoordeeld. Uiteindelijk zal er gestreden worden om de 1e ,2e en 3e plaats.   

Klik hier en vul het online formulier in.

De winnaar van de Guardian Group Fatum Best in Business Award wordt bekend gemaakt op  donderdag 29 juni 2017 tijdens een cocktail party bij Tierra del Sol.

Best in Business Quick Scan

In een turbulente wereld met snelle veranderingen, uitdagende mogelijkheden maar ook onverwachte bedreigingen heeft de ondernemer behoefte aan enig houvast. Met de Best in Business Quick Scan bent u in staat om uw uitgangspositie in kaart te brengen. Het zegt iets over de groeifase waarin uw bedrijf zich bevindt.  Op hun werkterrein of in hun marktsegment kan zo'n positiebepaling heel erg waardevol zijn, het geeft immers aan in welke richting de ondernemer zich kan ontwikkelen.

Alle bedrijven ontvangen uit handen van D&I Business Support Services een analyse van hun eigen onderneming en kans op de hoofdprijs.
 

Beoordeling Quick Scan

De inschrijfformulieren worden aan de hand van objectieve criteria van het Business Excellence Model beoordeeld en vastgelegd in een Best in Business Quick Scan. Hierbij wordt gekeken naar aandacht voor de klant, aandeelhouderswaarde en procesmanagement, aandacht voor resultaat, leiderschap en continuïteit in doelstellingen, management op basis van goede, actuele en betrouwbare informatie, ontwikkeling van de competenties van medewerkers, innovatie, structurele samenwerking en corporate social responsibility. Klik hier voor meer informatie over het Business Excellence Model.