5e Editie My Guardian Group Walk & Run Bonaire 2019

Op zondag 19 mei 2019 vindt de 5e editie van My Guardian Group Walk & Run plaats op Bonaire. De start is ‘s ochtends om 6.30 uur bij Bachelor’s Beach en zal eindigen bij Sorobon Beach. Als Guardian Group Fatum vinden wij het heel belangrijk om gezondheid te stimuleren doormiddel van sport.

Men kan kiezen voor 8 km hardlopen of lopen.  Er zullen prijzen zijn in verschillende leeftijdscategorieën.

Speciaal voor de jeugd (jongens en meisjes) bieden wij competitieve deelname  in de leeftijdscategorieën tot en met 12 jaar: 2km en 13 tot en met 15 jaar: 4km. 

Iedereen mag deelnemen, want meedoen is belangrijker dan winnen. Dus inschrijving staat open voor  hardlopers, lopers, wandelaars,  wat minder snelle maar nog altijd sterk gemotiveerde lopers, scholieren  en sportverenigingen. Laat deze kans niet voorbij gaan.

Klik hier voor de resultaten!


De My Guardian Group Walk & Run vindt plaats in een veilige sportomgeving waar diensten en organisaties als Het Korps Politie Bonaire,  Het Rode Kruis Bonaire en Ambulance Dienst  in een centraal gecoördineerd event de My Guardian Group Walk & Run in goede banen zal leiden. Immers, bij Guardian Group Fatum staat de veiligheid van de sporters bovenaan de lijst.

Klik hier voor de resultaten!

Op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 Mei, tussen 5.00 en 8.00 pm, kunt u bij het kantoor van Guardian Group Fatum langskomen bij Kaya Gobernador N. Debrot 35, om te betalen en uw dry fit       T-shirt  en nummer op te halen. Online inschrijven is vooral aan te raden om tijd te winnen bij het komen betalen.

Klik hier voor de resultaten!

  • De kosten voor deelname vanaf leeftijd 16 jaar en boven bedraagt  US$ 10,- per persoon.
  • Voor kinderen/jongeren (tot en met 15 jaar) geldt een inschrijfbedrag van US$ 5.00.   

De opbrengst zal gedoneerd worden aan een goed doel in Bonaire.

  

Klik hier voor de resultaten!

U kunt gedurende kantooruren van Guardian Group Fatum voor meer informatie en pre-registratie terecht.

Klik hier voor de resultaten!

Let op: uw inschrijving is pas definitief als u het inschrijfgeld heeft voldaan.

De Overall winnaars dame en heer 8 km: Retour Ticket Curacao, inclusief inschrijving My Guardian Group Walk & Run Curacao op 27 oktober 2019.

Klik hier voor de resultaten!

De start is ‘s ochtends om 6.30 uur bij Bachelor’s Beach en zal eindigen bij Sorobon Beach.

Klik hier voor de resultaten!