My Guardian Group Walk & Run 2018

Op zondag 20 mei 2018 vindt de My Guardian Group Walk & Run plaats op Bonaire. De start is ‘s ochtends om 6.30 uur bij Bachelor’s Beach en zal eindigen bij Sorobon Beach. Als Guardian Group Fatum vinden wij het heel belangrijk om gezondheid te stimuleren doormiddel van sport.

Men kan kiezen voor 8 km hardlopen of lopen.  Er zullen prijzen zijn in verschillende leeftijdscategorieën.

Speciaal voor de jeugd (jongens en meisjes) bieden wij competitieve deelname  in de leeftijdscategorieën tot en met 12 jr. 2km en 13 tot en met 15 jaar 4km. 

Klik hier om nu te registreren!


The My Guardian Group Walk & Run vindt plaats in een veilige sportomgeving waar diensten en organisaties als Het Korps Politie Bonaire,  Jong Bonaire,  Het Rode Kruis Bonaire en Ambulance Dienst  in een centraal gecoördineerd event de My Guardian Group Walk & Run in goede banen zal leiden. Immers, bij Guardian Group Fatum staat de veiligheid van de sporters bovenaan de lijst.

Klik hier om nu te registreren!

Op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 Mei, tussen 5.00 en 8.00 pm, kunt u bij het kantoor van Guardian Group Fatum langskomen bij Kaya Gobernador N. Debrot 35, om te betalen, en uw  T-shirt  en nummer op te halen. Online inschrijven is vooral aan te raden om tijd te winnen bij het komen betalen.

Klik hier om nu te registreren!

De kosten voor deelname vanaf leeftijd 16 jaar en boven bedraagt  US$ 10,- per persoon.

Voor kinderen/jongeren (tot en met 15 jaar) geldt een inschrijfbedrag van US$ 2.50.   

Klik hier om nu te registreren!

U kunt gedurende kantooruren van Guardian Group Fatum voor meer informatie en assistentie voor pre- registratie terecht.

Klik hier om nu te registreren!

Let op: uw inschrijving is pas definitief als u het inschrijfgeld heeft voldaan.

De Overall winnaars dame en heer 8 km: Retour Ticket Aruba, inclusief inschrijving My Guardian Group Walk & Run Aruba op 10 juni 2018.

Klik hier om nu te registreren!

De start is ‘s ochtends om 6.30 uur bij Bachelor’s Beach en zal eindigen bij Sorobon Beach.

Klik hier om nu te registreren!