My Guardian Group Walk & Run Bonaire 2017

Op zondag 21 mei 2017 vindt de My Guardian Group Walk & Run plaats op Bonaire. De start is ‘s ochtends om 6.30 uur bij Bachelor’s Beach en zal eindigen bij Sorobon Beach. Als Guardian Group Fatum vinden wij het heel belangrijk om gezondheid te stimuleren doormiddel van sport.

Men kan kiezen voor Run of Walk 8 km en speciaal voor de jeugd bieden wij competitieve deelname in de leeftijdscategorieën   11-12 jr. 2km en  13-15 jaar 4km.   Er zullen prijzen zijn in verschillende leeftijdscategorieën.

Registraties zijn nu gesloten!

Iedereen mag deelnemen, want meedoen is belangrijker dan winnen. Dus inschrijving staat open voor  hardlopers, wandelaars,  wat minder snelle maar nog altijd sterk gemotiveerde lopers, scholieren  en sportverenigingen. Laat deze kans niet voorbij gaan.


The My Guardian Group Walk & Run vindt plaats in een veilige sportomgeving waar diensten en organisaties als Het Korps Politie Bonaire,  COMCABON ; Het Rode Kruis Bonaire en Ambulance Dienst  in een centraal gecoördineerd event de My Guardian Group Walk & Run in goede banen zal leiden. Immers, bij Guardian Group Fatum staat de veiligheid van de sporters bovenaan de lijst.
 

Registraties zijn nu gesloten!

Registraties zijn nu gesloten!
 

Op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 Mei, tussen 5.00 en 8.00 pm, kunt u bij het kantoor van Guardian Group Fatum langskomen bij Kaya Gobernador N. Debrot 35, om te betalen, en uw  T-shirt  en nummer op te halen. Online inschrijven is vooral aan te raden om tijd te winnen.

De kosten voor deelname vanaf leeftijd 16 jaar en boven bedraagt  US$ 10,- per persoon.

Voor kinderen/jongeren (tussen 11 en 15 jaar) geldt een inschrijfbedrag van US$ 2.50.   

Registraties zijn nu gesloten!
 

U kunt  gedurende kantooruren van Guardian Group Fatum voor meer informatie en registratie terecht.

Let op: uw inschrijving is pas definitief als u het inschrijfgeld heeft voldaan.

Registraties zijn nu gesloten!
 

Geregistreerd? Dan wordt u verwacht! Woensdag 17 mei tot en met vrijdag 20 mei tussen 17:00 uur en 20:00 uur zijn de T-shirt verkoop avonden. Tijdens deze avonden betaald en haalt u uw T-shirt.

Vergeet niet dat uw deelname pas gegarandeerd is als u uw T-shirt heeft gekocht!

De Overall winnaars dame en heer 8 km: Retour Ticket Aruba, inclusief inschrijving My Guardian Group Walk & Run Aruba op 11 juni 2017.

Registraties zijn nu gesloten!

De start is ‘s ochtends om 6.30 uur bij Bachelor’s Beach en zal eindigen bij Sorobon Beach.

Registraties zijn nu gesloten!