My Guardian Group Walk & Run Curacao 2019

De My Guardian Group Walk & Run 2019 ! "You Never Walk Alone" met Guardian Group en gaan we weer langs de merkwaardige route over de Julianabrug en de finish bij Parasasa Beach. Samen met Guardian Group,  5250 deelnemers, 300 vrijwilligers en 7 grote sponsoren bent u nooit alleen.


LET OP *** DE ROUTE VAN DE MY GUARDIAN GROUP WALK & RUN !*** LET OP

Klik hier beneden op de foto voor Google maps!

Kosten
De kosten zijn dit jaar voor iedereen hetzelfde:  15,- ANG

Betaaldagen T-shirt LET OP: dit jaar zijn wij alleen 3 dagen open voor de t-shirt verkoop!

Woensdag       23 oktober tussen 5:00pm -8:00pm
Donderdag      24 oktober tussen 5:00pm -8:00pm
Vrijdag              25 oktober tussen 5:00pm -8:00pm

Walk & Run dag Zondag 27 oktober 2019
Start: 6:30 am @ Guardian Group Cas Coraweg 2
Finish: Parasasa Beach

Vervoer
Let op! Guardian Group zorgt niet voor transport tussen de start en de finish.

 

Ben je een competitierenner? Vergeet dan niet, na het kopen van je T-shirt, je aan te melden bij de Road Runners Club Korsou (RRCK). Zij zijn aanwezig tijdens de inschrijfavonden. Net als voorgaande jaren zullen zij zorgen voor de registratie en het uitgeven van de nummers op zondagochtend.  

Renners

*** LET OP: De volledige route van de My Guardian Group Walk & Run!***

Zorg ervoor dat u zondag ochtend op tijd aanwezig bent om uw renner nummer voor de tijdsregistratie af te halen bij de Road Runners Club Korsou.

Online inschrijven is niet nodig. Het kopen van je T-shirt kan op 23, 24 en 25 oktober tussen 5:00pm en 8:00pm bij Guardian Group Fatum. Dit jaar hebben wij 5250 T-shirts! Wees er snel bij, want op is op!

De My Guardian Group Walk & Run vindt plaats in een veilige sportomgeving. De gezondheid en de veiligheid van onze atleten staat centraal. Instanties als:  Korps Politie Curacao, het Rode Kruis, VKC, Brigada di Seguridat, Forensys (voorheen CRS), Padvinderij en het Safety Team van Guardian Group Fatum werken eraan om het event voor iedereen veilig te laten verlopen.

The Guardian Group Walk & Run wordt mede mogelijk gemaakt door:
         

TBA