Guardian Group Best of the Best 2017

De Best in Business Award werd 9 jaar geleden geïntroduceerd om vooral ondernemerschap in het midden- en kleinbedrijf op Curaçao te stimuleren en motiveren. Ieder jaar hebben meer en meer bedrijven meegedaan aan deze competitie en is de Best in Business Award uitgegroeid tot een prestigieuze prijs. Het winnen van de Award geldt als een grote waardering voor het getoonde ondernemerschap.

Jaarlijks organiseert Guardian Group de Best in Business Award en de Pensioen- en Bedrijvendag
Dit jaar stappen wij af van het traditionele concept en organiseren wij een Gala waarin de winnaars van de afgelopen 9 jaar het dit jaar tegen elkaar zullen opnemen voor de titel ‘Best of the Best’. Tijdens het gala staat de Award uitreiking van de Best of the Best in Business centraal. Naast de uitreiking zullen er ook een interessante presentaties worden gegeven door een internationale spreker, Daniel Levine en ook Steven Martina.

 


De ceremony van deze award zal plaatsvinden tijdens een gala avond, woensdag 24 mei 2017. Voor deze corporate Gala, inclusief diner, nodigen wij ondernemend Curacao uit deze spectaculaire award show bij te wonen

De opzet van de avond zal grotendeels draaien om de uitreiking/bekendmaking van de Best of the Best in Business award. Maar zullen er ook presentaties worden gegeven door o.a. :

  • Internationale spreker Daniel Levine, een Global Trendwatcher die zal vertellen over Global Trends en wat die trends betekenen voor het bedrijfsleven in onze regio;
  • En ook Steven Martina.

Wilt u dit evenement niet missen? Neem dan telefonisch contact op via 777 7127 of mail ons via .(JavaScript must be enabled to view this email address) voor meer informatie of voor het reserveren van uw stoel(en)!

Een gedeelte van de opbrengst zal gedoneerd worden aan het kinderenmuseum Curaçao.

2008 Cedric en Nanda Sprock Coffee Factory
2009 Clark Russel IBIS Management
2010 Robby Rodriques CRS
2011 Patrick van der Kolk Chopstix
2012 Aubrey Piggott  Stardeco
2013 Elbert Suares NetSys
2014 Eugene Maduro Living Green Furniture
2015 Danny Evers IAM Recruitment/IAM Consultancy
2016 Ryan Navarro Urban Chase
http://www.surveygizmo.com" name="Generator" />
 

BIBA Best of the Best Public Voting

 
 
 
There was an error on your page. Please correct any required fields and submit again. Go to the first error
 
Welcome
Vote for the Best of the Best in Business 2017
Vote for the Best of the Best in Business 2017