INSURANCE . RETIREMENT . INVESTMENTS   

Ronde van Aruba 2017

Ronde van Aruba 2017 - Dit jaar viert de Ronde van Aruba haar 25ste jublileum. Deze bijzondere sport activiteit wordt georganiseerd door de Korps Marinierskazerne Savaneta
In de nacht van 19 op 20 Mei as. zullen vele deelnemers de ronde van Aruba volbrengen. Er zijn diverse categorien zoals heren en dames estafette team.

Ook dit jaar is My Guardian Group een van de sponsoren van dit grote event. Het 1e damesteam van Run For Your Heart komt wederom uit voor My Guardian Group.
Het dames team bestaat uit de ervaren lopers Judelco Briceno, Judesca Briceno, Monique van Emden, en Esmeralda Hendriks. De dames worden begeleid door RFYH coach, Koos Veel. Allen hebben de Ronde van Aruba diverse keren gelopen.

Als lopers van de Run For Your Heart loopgroep zijn de dames gespecialiseerd in het lopen van lange afstanden; van 10 kilometer tot aan de marathon van 42.2 kilometer. De dames lopen dit jaar internationale wedstrijden in Madrid, Spanje en Chicago, USA.
Naast de ronde van Aruba, zullen de dames ook allemaal deelnemen aan de My Guardian Group Walk & Run op 11 Juni, 2017.

Het team is zijn bijzonder gemotiveerd om niet alleen de deelnemende dames teams voor te blijven, waaronder een 2e RFYH team, maar ook de twee RFYH duo heren teams. De onderlinge strijd is vooral enthousiast en daarbij staat het plezier voorop
Zowel My Guardian Group als the Run For Your Heart lopers stimuleren een gezonde actieve leefstijl. Beiden wensen alle deelnemers veel succes en vooral, veel plezier.


Share: Facebook | Tweet