Over Guardian Group

Welkom bij Guardian Group, uw platform voor een complete financiële dienstverlening in het Engels en Nederlands Caribisch gebied. Wij stellen uw behoeften centraal in onze dienstverlening op het gebied van financiële planning en vermogensbeheer. We leveren een betrouwbaar en consistent product en bevestigen daarmee opnieuw ons marktleiderschap in een schijnbaar verzadigde financiële dienstensector. Bij Guardian Group worden uw investeringen gekoesterd totdat u klaar bent om er de vruchten van te plukken.


Guardian Group toont zich de ruggengraat van uw veilige financiële toekomst en maakt u en uw dierbaren het leven gemakkelijk.

VISIE

De eerste keus van de klant voor financiële planning en verzekeringen.

MISSIE 

We zullen opereren als één compleet, klantgericht bedrijf. Een bedrijf dat de wereld bekijkt door de ogen van de klant en de merkbelofte consistent waarmaakt bij elk contact met de klant.

WAARDEPROPOSITIE 

Dankzij ons geïntegreerde serviceplatform en uitgebreide distributiekanalen zijn wij eenvoudig en optimaal bereikbaar voor onze klanten. Wij bieden hun een consistente, betrouwbare dienstverlening door langdurige relaties op te bouwen en een bijdrage te leveren aan de groei en duurzaamheid van onze gemeenschappen.