24/7 Wegenwacht

Zorgeloos onderweg met uw auto. Dat is waar de autoverzekering van Guardian Group voor staat. Kiest u voor de WA Plus of Casco dekking, dan biedt Guardian Group u een gratis extra service: de pech onderweg hulp. Deze hulp is erg prettig indien u onverhoopt een mankement aan uw auto heeft waardoor u niet verder kunt rijden. Vanaf 1 februari 2015 kunt u bij pech onderweg 24-7 Wegenwacht bellen (hierna: 24-7).

U kunt rekenen op snelle en vakkundige service, zodat u snel weer onderweg bent.

Waarvoor kunt u het alarmnummer 9-24-7  van 27-7bellen?
Voor de volgende gevallen van pech, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week, op 24-7 rekenen:

  • Gratis oppompen en/of vervangen van uw lekke band door de reserve band.
  • Noodreparatie van de meest voorkomende problemen.
  • Assistentie bij een lege of niet goed werkende accu.
  • Uw autosleutel opgesloten in de auto? 24-7 maakt uw auto snel en gratis open.
  • Noodvoorziening van benzine, diesel of olie (deze kosten zijn voor uw rekening).
  • Een storing in uw alarmsysteem.
  • Als uw auto niet ter plaatse gerepareerd kan worden, sleept 24-7 deze GRATIS naar uw dealer/garage.

Voor een uitgebreid overzicht van de service van 24-7 verwijzen wij u naar de website: www.wegenwacht.cw

 

Hoe moet ik pech onderweg melden?

Kijk voor u belt eerst goed waar u precies staat (op welke weg, in welke straat en/of er bekende punten zijn). Vervolgens belt u de centrale van 24-7 op het volgende telefoonnummer: 9247.

De centrale van 24-7 zal u een aantal noodzakelijke gegevens vragen, zoals uw mobiele nummer, de plaats waar u staat, wat er aan de hand is, merk, type, kleur en kenteken van het voertuig en uw naam. U hoort dan direct hoeveel minuten het ongeveer duurt voordat de dichtstbijzijnde service wagen bij u is.

 

Wat doen bij een ongeval?

De pech onderweg service staat los van de procedure indien u onverhoopt betrokken raakt bij een ongeval. Als er sprake is van een ongeval dient u nog steeds contact op te nemen met Forensys (CRS) voor het documenteren en afhandelen van het ongeval.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, neemt u dan gerust contact op met 24-7 Wegenwacht. Zij staan u graag te woord. 24-7 Wegenwacht is gevestigd op de Scharlooweg 19 en is bereikbaar via e-mailadres: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of via telefoonnummer 465-0896.